Versões compatíveis
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chipotle Mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 3 tsp chilli paste (chipotle)
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 large eggs
- 2 corn on the cob (approx. 180 g)
-
100
g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
ou 100 g vintage Cheddar cheese, cut into pieces (3 cm) - 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil, plus extra for frying (approx. 250 - 300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
-
1
fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves
ou 2 - 3 Tbsp pickled jalapeño chillies, drained - 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1141 kJ / 272 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Hidratos de carbono
- 10.8 g
- Gordura
- 23.5 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Onion Bhaji
45 min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Raspberry Balsamic Glaze
73sa
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Meatballs with Romesco Sauce
1u. 40min
Onion Relish
5 Min
Chicken Tikka
4h 10min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2u. 30min
Red Pesto
10 Min
Patatas Bravas with Chorizo
1 Std. 20 Min