Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
medium eggs8
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder, unsweetened80 g
-
fine sea salt2 pinches
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel100 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
whipping cream680 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
9 g
Energia
2142 kJ /
512 kcal
Gordura
35 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Fudge Cake
1h
Banana Bread
1h 50min
Chocolate Chip Cookies
50min
Pink and White Macarons
1h 30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Brownies
50min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min
Chocolate Lava Cookies
1h 40min
Baked Doughnuts
1h
Lollipop Cake
2h 10min