Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
medium eggs8
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder, unsweetened80 g
-
fine sea salt2 pinches
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel100 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
whipping cream680 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
9 g
Energia
2142 kJ /
512 kcal
Gordura
35 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Fudge Cake
1hod.
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5hod.
Millionaire's Chocolate Tart
2hod. 20min.
Chocolate Easter Nests
50min.
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2hod. 50min.
Chocolate Chip Cookies
50min.
Brownies
50min.
Iced Ring Biscuits
1hod. 10min.
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3hod. 50min.
Apple and Blackcurrant Pie
2hod.
Baked Doughnuts
1hod.
Sticky Toffee Sponge Cake
1hod. 30min.