Dispositivos e acessórios
Red Velvet Number Cake
Preparação 45h
Total 2h 30min
20 slices
Ingredientes
Sponge
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing120 g
-
golden caster sugar300 g
-
large eggs2
-
cocoa powder40 g
-
red food colouring gel
-
natural vanilla extract1 tsp
-
buttermilk240 g
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white wine vinegar3 tsp
Cream Cheese Buttercream
-
unsalted butter soft200 g
-
icing sugar250 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
cream cheese full fat, room temperature (see tip)200 g
Decoration
-
coloured chocolate sweets (e.g. M&Ms) (4 x 133 g bags)532 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
170.1 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1907.9 kJ /
455.5 kcal
Gordura
22 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Birthday Cakes
14 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Endless Variations Bread
45min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
2h
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Bear Face Cake
1h 50min
Cream Cheese Icing
5min
Green Ombre Naked Cake
3h
Number Cake
2h
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Tomato Soup with Burrata
35min
Lafun (Amala)
10min
Melting Snowman Biscuits
3h