
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Satay sauce
- ½ tsp dried fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 1 Tbsp ground turmeric
- 2 cm fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies deseeded if preferred, to taste
- 2 Tbsp Tamari sauce
- 1 Tbsp tamarind pulp
- 2 Tbsp oyster sauce
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 270 g coconut cream
- 60 g peanut butter (see tip)
Chicken, rice and vegetables
- 400 g jasmine rice
- 1200 g water
- 600 g chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g carrots cut in thin strips
- 100 g tenderstem broccoli cut in thirds
- 100 g cauliflower cut in small florets (3 cm)
- 50 g red pepper cut in thin strips
- 50 g brown onion cut in thin wedges
- 80 g sugar snap peas trimmed and cut in halves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 640 kcal / 2689 kJ
- Proteína
- 25.8 g
- Gordura
- 31.2 g
- Hidratos de carbono
- 62.3 g
- Fibra
- 5.2 g
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