Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 10 g olive oil, plus extra for frying
- 12 shallots (round)
- 700 g braising steak, diced (3 cm)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 bay leaf
- 1 piece orange zest (10 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 250 g red wine
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g fresh portobello mushrooms, diced
- 1 red pepper, diced (2 cm)
- 25 g pitted black olives, halved
- 400 g puff pastry, ready-made (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2076 kJ / 497 kcal
- Proteína
- 33.2 g
- Hidratos de carbono
- 28.5 g
- Gordura
- 26.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1h
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min