Dispositivos e acessórios
Steak Provençal Pie
Preparação 30min
Total 2h 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for frying10 g
-
shallots (round)12
-
braising steak diced (3 cm)700 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
bay leaf1
-
orange zest (10 cm)1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh portobello mushrooms diced100 g
-
red pepper diced (2 cm)1
-
pitted black olives halved25 g
-
puff pastry, ready-made (see tip)400 g
-
medium egg beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33.2 g
Energia
2076 kJ /
497 kcal
Gordura
26.2 g
Hidratos de carbono
28.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Table
65 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Cottage pie
1h 15min
Lamb and Leek Pie
2h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken Korma
40min
Chicken Enchiladas
1h
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min