Dispositivos e acessórios
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Preparação 25min
Total 2h 55min
8 portions
Ingredientes
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.8 g
Energia
1333 kJ /
319 kcal
Gordura
11.5 g
Hidratos de carbono
45.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetable Sweet Bakes
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Steamed Lemon Cake
2h 20min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h
Creamy Dairy-free Custard
20min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Chocolate Hazelnut Spread
45min
Gluten Free Plain Flour
5min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Morello Cherry Brownies
1h
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2h 10min