Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies

Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies

4.4 34 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • egg yolks from medium eggs
    3
  • Dijon mustard
    1 ½ heaped tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 pinch
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 pinch
  • lemon juice
    20 g
  • olive oil
    50 g
  • sunflower oil
    250 g
  • tinned anchovies drained
    5
  • pickled capers drained and rinsed
    2 Tbsp
  • red onion halved
    40 g
  • fresh tarragon leaves only
    3 sprigs
  • fresh chives halved
    5
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • quail eggs
    12
  • potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
    750 g
  • water
    500 g

Nutrição por 1 portion

Energia 628 kcal / 2601 kJ
Proteína 8 g
Gordura 56 g
Hidratos de carbono 23 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...