Dispositivos e acessórios
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
egg yolks from medium eggs3
-
Dijon mustard1 ½ heaped tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
lemon juice20 g
-
olive oil50 g
-
sunflower oil250 g
-
tinned anchovies drained5
-
pickled capers drained and rinsed2 Tbsp
-
red onion halved40 g
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
fresh chives halved5
-
fresh parsley leaves5 g
-
quail eggs12
-
potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)750 g
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
2601 kJ /
628 kcal
Gordura
56 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Potatoes
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Super Salads
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Pineapple Parcels
1h
Apple Tart (TM5)
1h
Quince Tart
50min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min