
Dispositivos e acessórios
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
egg yolks from medium eggs3
-
Dijon mustard1 ½ heaped tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
lemon juice20 g
-
olive oil50 g
-
sunflower oil250 g
-
tinned anchovies drained5
-
pickled capers drained and rinsed2 Tbsp
-
red onion halved40 g
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
fresh chives halved5
-
fresh parsley leaves5 g
-
quail eggs12
-
potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)750 g
-
water500 g
Nutrição por 1 portion
Energia
628 kcal /
2601 kJ
Proteína
8 g
Gordura
56 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Potatoes
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda

Super Salads
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda