
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dressing
- 60 g tahini
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp lemon juice
- 3 sprigs fresh mint leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 tsp honey (optional)
- ¼ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
Bowl
- 400 g cauliflower cut into small florets
- 500 g water
- 2 - 3 carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)
- 1 bunch asparagus ends trimmed
- 1 - 2 tsp ghee for frying (optional)
- 8 slices haloumi (optional)
- 4 - 8 eggs shells thoroughly washed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley cut into pieces
- 2 sprigs fresh mint cut into pieces
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 3 tbsp sesame seeds (see Tips)
- 1 - 2 avocados flesh only, cut into thin slices
- sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 934.5 kcal / 3925.8 kJ
- Proteína
- 38.3 g
- Gordura
- 78.7 g
- Hidratos de carbono
- 13.6 g
- Fibra
- 15.6 g
- Gordura saturada
- 17.8 g
- Sódio
- 2408.5 mg
Receitas alternativas
Chai tea
15min
Green smoothie bowl with seeds and berries
10min
Hot turmeric apple cider
20min
Strawberry jelly boats
4h
Warming amaranth porridge
50min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Sauerkraut salad
10min
Lemon and parsley juice
5min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Avo and egg spread
35min
Vanilla nut milk
12h 20min