!['Eat the rainbow' breakfast bowl 'Eat the rainbow' breakfast bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/267910C9-A54C-40A6-818F-5A166A2EAD2D/Derivates/7766AAED-6265-473A-8432-3D251CCE8EBF.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dressing
- 60 g tahini
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp lemon juice
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp honey (optional)
- ¼ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
Bowl
- 400 g cauliflower, cut into small florets
- 500 g water
- 2 - 3 carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)
- 1 bunch asparagus, ends trimmed
- 1 - 2 tsp ghee, for frying (optional)
- 8 slices haloumi (optional)
- 4 - 8 eggs, shells thoroughly washed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into pieces
- 2 sprigs fresh mint, cut into pieces
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 tbsp sesame seeds (see Tips)
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3925.8 kJ / 934.5 kcal
- Proteína
- 38.3 g
- Hidratos de carbono
- 13.6 g
- Gordura
- 78.7 g
- Gordura saturada
- 17.8 g
- Fibra
- 15.6 g
- Sódio
- 2408.5 mg
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