Dispositivos e acessórios
Florentine potato cakes
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1346.1 mg
Proteína
13.3 g
Energia
1256 kJ /
299.1 kcal
Gordura
17 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetarian sausage rolls
40min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Watermelon and chia yoghurt pops
5h 45min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Mediterranean pasta salad
50min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Colourful quinoa salad
40min