Dispositivos e acessórios
Appels met cidersabayon
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Pekingeend
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Aardappelgoulash
1h
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Rundvlees Stroganoff
1h