Dispositivos e acessórios
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Preparação 30min
Total 1h 30min
16 stuks
Ingredientes
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
4 g
Energia
663 kJ /
158 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Margarita
10min
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Halloween-worstvingers
1h
Aardbeienmilkshake
5min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Pekingeend
45min
Hot dogs
35min
Glutenvrije bloem
Nenhuma avaliação
Pudding met aardbei en peer
Nenhuma avaliação
Dunne grissini
Nenhuma avaliação