Dispositivos e acessórios
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (opcional)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
11.3 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1399 kJ /
333 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 30 Min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Chocolate fondants
30 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min