Dispositivos e acessórios
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Preparação 10min
Total 12h 20min
10 portions
Ingredientes
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
31.5 mg
Proteína
3.6 g
Energia
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Hazelnut hot chocolate
10min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Maca chocolate bark
50min
Raspberry and vanilla marshmallows
2h 15min
Sugar free strawberry jam
1h
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min