Dispositivos e acessórios
Purée z kapusty i kasztanów
Preparação 10min
Total 35min
4 porcje
Ingredientes
-
400 g kapusty włoskiej pokrojonej na kawałki
-
40 g masła pokrojonego na kawałki
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
250 g kasztanów jadalnych, gotowanych, bez skórki
-
80 g mleka
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Proteína
6.8 g
Energia
965 kJ /
230 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
5.8 g
Hidratos de carbono
30.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
KAPUSTY I SPÓŁKA
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1h 30min
Kotlety sojowe
40min
Horchata
12h 10min
Sos maltański
10min
Sos cytrynowy
20min
Ketchup curry
30min
Wytrawny keks migdałowy z oliwkami i suszonymi pomidorami
14h 50min
Pulpety perłowe z ryżem
2h
Zapiekanka z wołowiny z warzywami
1h 20min
Kurczak w winie
1h 50min
Salsa balsamiczna z burakiem
1h 20min
Kotlety imbirowe z kurczaka
30min