Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g kapusty włoskiej, pokrojonej na kawałki
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 250 g kasztanów jadalnych, gotowanych, bez skórki
- 100 g mleka
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutrição
- por 1 porcję
- Energia
- 965 kJ / 230 kcal
- Proteína
- 6.8 g
- Hidratos de carbono
- 30.9 g
- Gordura
- 10.1 g
- Fibra
- 5.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25min
Frittata z groszkiem i pomidorowym chutneyem
1sa 25 dk
Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)
35min
Terriny brokułowe i zupa kukurydziana z kurczakiem
1sa 25 dk
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30min
Chłodnik z pora, selera i ziemniaków (Vichysoiss)
50min
Zupa krem z jarmużu
30min
Zupa grzybowa z białą fasolą
35min
Ziołowa frittata z ricottą
55min
Zupa z kopru włoskiego i sera
20min
Bulion rybny
1h
Zupa z chleba
20min