Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Pizza Dough
Preparação 20min
Total 1h 10min
2 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided2 tbsp
-
white rice flour plus extra to dust8 oz
-
tapioca starch4 oz
-
potato starch2 oz
-
sugar2 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
salt1 tsp
-
rapid rise yeast1 packet/envelope
-
water6 oz
-
large egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
1219.2 mg
Proteína
12.6 g
Energia
3914.8 kJ /
935.7 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
168.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten-Free Banana Bread
55 Min
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten-Free Pasta
1 Std. 15 Min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Pretzels
2 Std. 25 Min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.