Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Pizza Dough
Preparação 20min
Total 1h 10min
2 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided2 tbsp
-
white rice flour plus extra to dust8 oz
-
tapioca starch4 oz
-
potato starch2 oz
-
sugar2 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
salt1 tsp
-
rapid rise yeast1 packet/envelope
-
water6 oz
-
large egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
1219.2 mg
Proteína
12.6 g
Energia
3914.8 kJ /
935.7 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
168.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten-Free Crepes
45min
Gluten free flour mix
10min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min