Dispositivos e acessórios
Geroerbakte groenten
Preparação 10min
Total 10min
4 porties
Ingredientes
-
knoflookteentje10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groente, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
1 g
Energia
151 kJ /
36 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Moussaka met linzen
2h 20min
Ratatouille
40min
Roergebakken champignons
55min
Champignons of zwammen met look
20min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Vissticks met tomatensaus
50min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Preiquiche
1h 45min
Salade van gehakte groenten
10min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Garnituur van courgette
30min