Dispositivos e acessórios
Zalm en venkel risotto
Preparação 10min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
sjalot gehalveerd50 g
-
venkelknol in stukken150 g
-
olijfolie20 g
-
risottorijst320 g
-
witte wijn100 g
-
water700 g
-
1 visbouillon blokje (0,5 l)visbouillon pasta1 volle tl
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
geraspte citroenschil1 el
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
boter in stukken30 g
-
verse dille gehakt, als garnering1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
28 g
Energia
2605 kJ /
618 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Receitas
Benelux
Benelux
Zal(m)ig lekker
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kimchi risotto
Nenhuma avaliação
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Spinazierisotto met asperges
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Worst met erwtenrisotto
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Lamsstoofpotje
1h 45min
Spaanse risotto
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min