Dispositivos e acessórios
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7.4 g
Energia
1865 kJ /
444 kcal
Gordura
32.3 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
31.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Kokos en karamel cheesecake
Nenhuma avaliação
Skelethoofden
5h
Vegan kruimeldeeg
45min
Aardbeienijsjes
12h 15min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Koffielikeur
40min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Gestoomde broodjes
2h 10min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min