Dispositivos e acessórios
Alpengratin
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
De pasta met ham-groentemengeling
-
boter om in te vetten1 tl
-
Emmental in stukken (2 cm)200 g
-
Gruyère kaas in stukken (2 cm)100 g
-
witte kool in stukken (3 cm)250 g
-
gekookte ham in ½ plakjes200 g
-
water1200 g
-
droge pasta type macaroni (kooktijd 5 min.)300 g
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (1 cm)200 g
-
zout1 ½ tl
-
verse bieslook (ong. 10 g), versnipperd½ bos
De saus
-
eieren vers2
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
47.7 g
Energia
3781 kJ /
905 kcal
Gordura
49 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Betty Bossi
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Aardappelsoep met curry
35min
Kalkoenburgers
1h 25min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Risotto bolognese
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min