Dispositivos e acessórios
Chickpea soup (Revithia)
Preparação 5min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1054 kJ /
251 kcal
Gordura
9 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Green pea and feta hummus wraps
10min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Campari Cocktail
Nenhuma avaliação
Miso Soup
40min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Gwinganna biryani
25h 20min
Gazpacho
1h 15min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Mayonnaise
5min