Dispositivos e acessórios
Rundsburgers met kaasvulling
Preparação 30min
Total 40min
8 stuks
Ingredientes
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
22 g
Energia
1395 kJ /
333 kcal
Gordura
25 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burgertijd!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalmvlecht
Nenhuma avaliação
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Drie kaas pides
1h 40min
Tex-mexburger
4h 25min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min