Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 300 g flour
- 50 g butter, cut in pieces
- 50 g oil
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
Filling
-
110
g akkawi cheese, cut into pieces (3 cm)
ou 110 g mozzarella, cut into pieces (3 cm) - 110 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg (opcional)
Assembly and frying
- flour, for dusting
- sunflower oil, for deep frying
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 640 kJ / 153 kcal
- Proteína
- 2.5 g
- Hidratos de carbono
- 6.6 g
- Gordura
- 12.9 g
Receitas alternativas
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
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Arabian ice cream
10h 25min
Milk pudding (mouhallabieh)
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Garlic dip (toum)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
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Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35 min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
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