Dispositivos e acessórios
Cheese sambousek
Preparação 40min
Total 1h 45min
35 pieces
Ingredientes
Dough
-
flour300 g
-
butter cut in pieces50 g
-
oil50 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
Filling
-
110 g mozzarella, cut into pieces (3 cm)akkawi cheese cut into pieces (3 cm)110 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)110 g
-
eggs2
-
fresh parsley leaves only8 sprigs
-
ground white pepper½ tsp
-
ground nutmeg (opcional)1 pinch
Assembly and frying
-
flour for dusting
-
sunflower oil for deep frying
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.5 g
Energia
640 kJ /
153 kcal
Gordura
12.9 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Kashta cream
10min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Garlic dip (toum)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Red lentil soup with cumin
55min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min