Dispositivos e acessórios
Number Cake
Preparação 30min
Total 2h
16 portions
Ingredientes
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
104 mg
Proteína
7 g
Energia
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Gordura
33.8 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
20.4 g
Hidratos de carbono
61.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1h 25min
Curly Fries with Garlic Sauce
Nenhuma avaliação
IDB2024
2h
Rainbow Yogurt Parfait
20min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1h 30min
Potato Gratin
1h 10min
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Steak tartare
30min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min