Dispositivos e acessórios
'Qamar el-din' juice
Preparação 5min
Total 5min
6 glasses
Ingredientes
-
ice cubes300 g
-
qamar el-din cut into small pieces (see tip)300 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
rose water1 tbsp
-
blossom water1 tbsp
-
water700 g
-
pine nuts (opcional) soaked in water for garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glass
Proteína
0 g
Energia
996 kJ /
238 kcal
Gordura
0 g
Hidratos de carbono
59.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Kashta cream
10min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10h 25min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Cheese sambousek
1h 45min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min