Dispositivos e acessórios
Baklava
Preparação 20min
Total 1h 10min
20 portions
Ingredientes
Baklava
-
350 g walnuts, shelledunsalted pistachio nuts350 g
-
butter cut in pieces80 g
-
sunflower oil50 g
-
sugar100 g
-
orange blossom water4 tbsp
-
filo pastry10 sheets
Syrup
-
sugar200 g
-
water100 g
-
ground cinnamon (opcional)1 tbsp
-
blossom water1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.6 g
Energia
1146 kJ /
274 kcal
Gordura
16.1 g
Hidratos de carbono
27.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chocolate Lava Cakes
55min
Baklava with Walnuts
3h
Pico De Gallo
15min
Orange Curd Tart
1h 20min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Arabian ice cream
10h 25min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min