![Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fbe4bc77-d245-45c5-9cc7-625dfb58163e/Derivates/88349234-e038-4854-8459-69050c7a4fe7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
ou 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg, lightly beaten
- 2 tsp dried oregano
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 3402 kJ / 813 kcal
- Proteína
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 84 g
- Gordura
- 38 g
- Fibra
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Quiche Lorraine
50 Min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1h 45 min
Bagels
1 godz. 20 min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 Min
Chicken and Dumplings
45min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Pita Bread
2 Std.
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Garlic Pull-Apart Knots
1 godz. 55 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Homemade Pasta
1 Std.