Dispositivos e acessórios
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
Preparação 15min
Total 40min
4 pieces
Ingredientes
Dough
-
olive oil to grease
-
warm water (100°F-110°F)15 oz
-
bread flour16 oz
-
semolina plus extra to sprinkle6 oz
-
1 packet/envelope rapid rise yeastrapid rise yeast2 ¼ tsp
-
salt1 tbsp
Filling
-
Parmesan cheese cut into 1 in. pieces2 oz
-
Fontina cheese cut into 1 in. pieces2 oz
-
sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain4 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves (approx. 3 stems)8
-
Italian sausage casing removed, cut into 1 in. pieces16 oz
-
pine nuts1 oz
-
large egg lightly beaten1
-
dried oregano (opcional)2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
33 g
Energia
3402 kJ /
813 kcal
Gordura
38 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
84 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1h
Chicken and Dumplings
45min
Florida Cuban Rolls
3h
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1h
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2h 35min
Italian Sausage Pretzel Rolls
2h 50min
White Bread Rolls
3h 30min
Double Peanut Cookies
30min
Nutty Twists
40min