Roasted Potato Salad
TM6 TM5

Roasted Potato Salad

4.8 (42 avaliações )

Ingredientes

  • 48 oz baby red potatoes, quartered
  • 2 oz vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
  • 4 oz red onions
  • 3 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 5 sprigs parsley, leaves only
  • 2 sprigs dill, leaves only, plus extra to garnish
  • 5 oz plain yogurt
  • 2 oz mayonnaise
  • 1 oz pickle relish, dill
    ou 1 oz pickle relish, sweet
  • ½ oz apple cider vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard

Nutrição
por 1 portion
Energia
1059 kJ / 253 kcal
Proteína
4 g
Hidratos de carbono
31 g
Gordura
13 g
Gordura saturada
2 g
Fibra
3 g
Sódio
566 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas