Dispositivos e acessórios
Roasted Potato Salad
Preparação 10min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
566 mg
Proteína
4 g
Energia
1059 kJ /
253 kcal
Gordura
13 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baked Crab Dip
15 Min
Beer Cheese
15 Min
Fish Tacos
45 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 Min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Spiced Corn Salad
25 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Marinara Sauce
40 Min
Cantina Salsa
5 Min