Dispositivos e acessórios
Roasted Potato Salad
Preparação 10min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
566 mg
Proteína
4 g
Energia
1059 kJ /
253 kcal
Gordura
13 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Beef Lasagna
2h 5min
Confectioners Sugar
5min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Meatloaf
1h 20min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Chicken Noodle Soup
50min
Blackened Fish Burger
55min
Chicken Tacos
1h 10min
Chopped Asian Salad
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min