Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls

Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls

3.0 2 avaliações
Preparação 25min
Total 1h 10min
10 portions

Ingredientes

Whole Wheat Bread Rolls
  • water
    12 oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
  • sugar
    1 tbsp
  • all-purpose flour
    14 oz
  • whole wheat flour
    4 oz
  • flaxseeds
    1 oz
  • sunflower seeds (opcional) plus extra to sprinkle
    2 oz
  • salt
    1 ½ tsp
Dip
  • plain Greek yogurt
    5 oz
  • avocado in pieces
    1 oz
  • honey
    ½ oz
  • mustard
    1 oz
  • feta cheese in pieces
    5 oz
    5 oz ricotta cheese
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Assembly
  • carrot cut into sticks (2 in.)
    5 oz
  • cucumber cut into sticks (2 in.)
    5 oz
  • bell pepper red, cut into sticks (2 in.)
    5 oz
  • bell pepper yellow, cut into sticks (2 in.)
    5 oz
  • celery cut into sticks (2 in.)
    5 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 317.4 kcal / 1328 kJ
Proteína 11.2 g
Gordura 9.1 g
Hidratos de carbono 48.4 g
Fibra 4.2 g
Gordura saturada 3.1 g
Sódio 658.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...