![Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBEC4641-39E3-452F-8504-F56A8834200E/Derivates/68D415E7-A98F-433B-A149-11ECEA1E530C.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
- 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
- 2 garlic cloves
- 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
- 2 tsp pink peppercorns, divided
- 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
- olive oil, to grease
-
16 - 24
oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
ou 16 - 24 oz lamb fillet steaks - 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
- 1 carrot, large, julienned
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp corn starch
- 2 oz heavy whipping cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1830 kJ / 435 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 12.8 g
- Gordura
- 29.3 g
- Gordura saturada
- 23.7 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 204.9 mg
Receitas alternativas
Texas Chili
1hod. 10min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Biltmore Veal Fricassee
1小时 20 分钟
South Texas Carne Guisada
1小时 20 分钟
Flourless Chocolate Coffin Cake
1 Std. 5 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 Std. 40 Min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min