Dispositivos e acessórios
Soy bread with seeds
Preparação 20min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
199 mg
Proteína
12.4 g
Energia
891.3 kJ /
212.2 kcal
Gordura
6 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
25.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Tofu 'sour cream'
5min
Sambhar
1h 30min
Paneer
4h 5min
Rice crackers
55min
Chickpea sundal
6h 45min
Lentil curry (dahl)
30min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Potato karakari
50min
Soba noodle and tofu salad
35min