Dispositivos e acessórios
Soy bread with seeds
Preparação 20min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
199 mg
Proteína
12.4 g
Energia
891.3 kJ /
212.2 kcal
Gordura
6 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
25.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Fig and walnut bread
3h 20min
Kimchi stew
30min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Tofu 'sour cream'
5min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Gobi masala
30min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Breakfast sausages
1h 5min
Chilli con tempeh
20min
Rustic bread
2h