Dispositivos e acessórios
Pani popo (Samoan coconut buns)
Preparação 30min
Total 3h 25min
15 portions
Ingredientes
Glaze
-
white sugar50 g
-
water35 g
Buns
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
water250 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour600 g
-
sea salt1 tsp
-
plain flour to dust
Coconut sauce
-
coconut cream270 g
-
water300 g
-
sugar50 g
-
cornflour10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
134.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1060.7 kJ /
253.5 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Basic bread rolls
45min
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Cheese and bacon rolls
2h
Better banana cake
45min
Waffles
25min
Basic muffin mix
30min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
2 ingredient dough
30min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Sub rolls
2h
Basic muffin mix
30min