Portobello Mushroom Rolls

Portobello Mushroom Rolls

3.3 6 avaliações
Preparação 35min
Total 1h 30min
36 pieces

Ingredientes

  • fresh portobello mushrooms
    3
  • olive oil for brushing
  • tamari
    1 ½ tsp
  • water
    1200 g
  • brown short grain rice rinsed well
    250 g
  • brown rice vinegar
    2 Tbsp
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • garlic clove
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • spring onion cut in pieces
    1
  • tamari
    80 g
  • brown sugar
    ½ tsp
  • fresh red chilli halved, deseeded
    1
  • nori seaweed sheets
    4
  • black sesame seeds
    2 Tbsp
  • mayonnaise (kewpie)
    4 tsp
  • spring onions sliced in half lengthways
    4
  • fresh red chilli cut lengthways in 8 slices
    1

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 piece

Proteína 1.2 g
Energia 156 kJ / 37 kcal
Gordura 0.9 g
Hidratos de carbono 5.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...