Dispositivos e acessórios
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
Preparação 1h 50min
Total 2h 10min
10 portions
Ingredientes
Stuffing
-
extra virgin olive oil , plus extra for greasing70 g
-
pine nuts100 g
-
mince (pork or chicken)300 g
-
ground cinnamon , to taste¼ - ½ tsp
-
ground nutmeg , to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raisins100 g
-
prunes, pitted100 g
-
breadcrumbs2 - 3 Tbsp
-
medium eggs2
Chicken
-
chicken (approx. 2 kg)1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sauce
-
onions , quartered300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter , diced70 g
-
port180 g
-
dry white wine180 g
-
water200 g
-
fine sea salt , to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Energia
1439 kJ /
344 kcal
Proteína
9.8 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gordura
26.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Strawberry Lemonade
10min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Chocolate Affogato
10min
Muesli Smoothie
12h
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6h 30min
Bloody Mary Soup
25min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15min