Lasagne bolognese

Lasagne bolognese

3.6 11 avaliações
Preparação 40min
Total 2h 30min
6 portioner

Ingredientes

  • parmesanost i mindre stykker (3 cm)
    100 - 200 g
Bolognese sauce
  • blandede grøntsager (bladselleri, gulerødder og løg), i mindre stykker
    200 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • blandet hakket kød (halvt svinekød og halvt oksekød)
    800 g
  • tør hvidvin
    100 g
  • hakkede tomater fra dåse
    300 g
  • salt efter smag
    1 - 1 ½ tsk
  • sort peber, stødt efter smag
    ½ - 1 tsk
Bechamel sauce
  • mælk
    1000 g
  • smør skåret i mindre stykker
    80 g
  • hvedemel
    100 g
  • salt
    1 tsk
  • muskatnød, stødt
    1 - 2 knivspidser
Lasagne
  • smør til smøring og topping
  • tørrede lasagneplader ca. 12 stk (10 cm x 20 cm)
    250 g

Dificuldade

avançadas


Nutrição por 1 portion

Proteína 50 g
Energia 4161 kJ / 994 kcal
Gordura 64 g
Fibra 4 g
Hidratos de carbono 53 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo