Dispositivos e acessórios
Shrimp Yakisoba
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
large raw prawns, peeled400 g
-
Japanese soy sauce1 Tbsp
-
mirin1 Tbsp
-
soba noodles, dried
-
sesame oil15 g
-
chilli oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions cut in small pieces120 g
-
red peppers cut in thin strips180 g
-
green peppers cut in thin strips180 g
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
toasted sesame seeds3 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29 g
Energia
1946 kJ /
466 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Garlic Prawns
30min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Miso Carbonara Udon
25min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Lemon Chicken
20min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Prawn Chow Mein
45min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min