Versões compatíveis
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spiced Orange Roast Chicken
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in
- 6 garlic cloves
- 1 Tbsp coriander seeds
- ½ Tbsp cumin seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice, freshly squeezed
- 1 orange, sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice with Raisins
- 1 Tbsp flaked almonds
- 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2801 kJ / 670 kcal
- Proteína
- 52 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 28 g
- Fibra
- 3.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min