Dispositivos e acessórios
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
Preparação 10min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin partially frozen, cut in thin slices250 g
-
chicken thigh fillets skinless, partially frozen, cut in thin slices100 g
-
grated coconut50 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves10 g
-
fresh red chillies deseeded30 g
-
bird's eye chillies (cili padi)3
-
fresh ginger15 g
-
fresh galangal15 g
-
kaffir lime leaves3
-
ground coriander½ tsp
-
candlenuts3
-
salt1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
-
tamarind paste deseeded1 tbsp
-
cooking oil50 g
-
fresh lemongrass cut into 18 cm length, plus additional 1 stalk, cut into 3 pieces10 stalks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1105 kJ /
264 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Party Bites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Beef Rendang
1h 30min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Browned Beef Strips
15min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Pad kra pow
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Ayam Masak Kicap
40min
Cantonese Steamed Fish
40min