Dispositivos e acessórios
Beef Sukiyaki
Preparação 15min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1151.7 mg
Proteína
14.4 g
Energia
1782.2 kJ /
426 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Nenhuma avaliação
Pistachio Filled Eid Cookies
45min
French vanilla canelé
49h 5min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Meringue Ghosts
12h 25min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Bomboloni with Custard
3h 30min
Hokkaido Cupcakes
45min
Hot Dogs in a Blanket
1h 40min