Dispositivos e acessórios
Beef Sukiyaki
Preparação 15min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1151.7 mg
Proteína
14.4 g
Energia
1782.2 kJ /
426 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Raspberry and basil sangria
40min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Nenhuma avaliação
Karpatka
10h
Bicol Express
45min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Salted Chicken
5h 10min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
All-in-one chicken congee
35min
Chicken Congee
1h 30min
Mantao
1h