
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)
- 2 tbsp thick teriyaki marinade
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tbsp cornflour (starch)
- oil to grease
- 3 eggs A-sized, lightly beaten
- 1 pinch salt adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder adjust to taste
- 1200 g water
- 250 g short-grained rice (sushi rice), rinsed
- 1 tbsp Japanese sushi vinegar
- 4 tbsp furikake (Japanese rice seasoning)
- prawn roe (ebiko) to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 236 kcal / 987 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 3.5 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Fibra
- 0.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Honey BBQ Chicken
1h
Oil-free honey chicken wings
50min
Korean Egg Bread
30min
Ginger sesame oil chicken
25min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Braised Yee Mee
30min