Dispositivos e acessórios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Preparação 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1274 mg
Proteína
6 g
Energia
1293 kJ /
309 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Kimchi Sauce
20min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Hot and sour soup
20min
Gado gado
1h
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Sukiyaki
55min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min