Dispositivos e acessórios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Preparação 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1274 mg
Proteína
6 g
Energia
1293 kJ /
309 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mock Fin Soup
35min
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Shallot Oil
25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Sukiyaki
55min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Korean marinade
40min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min