Tuna mornay

Tuna mornay

4.3 423 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • unsalted butter plus extra for greasing
    40 g
  • penne pasta
    300 g
  • boiling water for soaking
  • tasty cheese cut into pieces
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • panko breadcrumbs
    60 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • plain flour
    2 tbsp
  • milk
    350 g
  • canned tuna drained
    425 g
  • canned sweet corn kernels drained (approx. 250 g after draining)
    410 g
  • canned creamed corn
    410 g
  • paprika
    ¼ tsp
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    ¼ tsp
  • lemon juice (optional)
    1 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 638.3 kcal / 2680.9 kJ
Proteína 35.7 g
Gordura 26.7 g
Hidratos de carbono 60.8 g
Fibra 6.1 g
Gordura saturada 14.6 g
Sódio 1190.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...