Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 6 - 8 chicken thigh fillets (depending on size)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dark brown sugar (optional)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 80 g pitted black olives (Kalamata or Spanish)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2260.3 kJ / 538.2 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 32.7 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 1266.3 mg
Receitas alternativas
Chicken and cashews
55 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Butter chicken
55 min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Mushroom risotto
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken and sweet corn soup
30 min