
Dispositivos e acessórios
Beef Barbacoa
Preparação 30min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces4 oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, minced½ oz
-
tomato sauce8 oz
-
garlic cloves2
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
beef stock4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
boneless beef chuck roast partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)31 ½ oz
-
water53 oz
-
guacamole to serve
-
salsa to serve
-
tortillas to serve
-
cilantro to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
237 kcal /
992 kJ
Proteína
33 g
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
4 g
Fibra
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos