Dispositivos e acessórios
Chicken Mole
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
ancho chilies stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)3 oz
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)1 oz
-
cinnamon stick1
-
allspice berries5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste, divided3 tsp
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
water33 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
Mexican chocolate cut into pieces (1 in.)5 ½ oz
-
chicken leg quarters, skin on, bone in6
-
sesame seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
25 g
Energia
1858 kJ /
444 kcal
Gordura
32 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva México!
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Fish Carnitas
20min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tinga de Pollo
40min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Carnitas
50min
Pozole Rojo
2h 5min
Tamales Verdes
2h 55min