Dispositivos e acessórios
Shrimp and Crab Stack
Preparação 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
1109 kJ /
265 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentine's Romance
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tzatziki
20min
Noodle Kugel
55min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Mushroom Fettuccini
40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Steak Tartare
15min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Shrimp Mousse
35min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Mushroom Risotto
30min
Salmon Tartare
10min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h