Dispositivos e acessórios
Crab Stuffed Lobster Tails
Preparação 20min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcional)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
56 g
Energia
3192 kJ /
763 kcal
Gordura
56 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Table for Two
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Shrimp Sauté
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25min
Cioppino
55min