
Dispositivos e acessórios
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Carrot and Ginger Sauce
-
ginger in pieces1 in.
-
fresh lemongrass in pieces (1 in.)1 stalk
-
serrano chili deseeded, in pieces1
-
shallot quartered1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
fresh cilantro leaves10
-
fresh mint leaves10
-
carrot juice8 oz
-
coconut milk4 oz
-
white wine2 oz
-
lime juice½ tsp
-
kosher salt Diamond Crystal®½ tsp
Seared Scallops
-
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)12
-
kosher salt Diamond Crystal®, to taste
-
oil e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed1 tbsp
-
garlic cloves crushed, skin on2
-
fresh thyme (opcional) leaves only2 sprigs
-
Fleur de Sel as needed
-
fresh cilantro leaves to garnish10
-
lime cut into wedges1
Nutrição por 1 portion
Energia
222 kcal /
929 kJ
Proteína
7 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
10 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
801 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Smart Cooking with Thermomix® and Hestan Cue™
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos