Versões compatíveis
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
ou 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
ou 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only (opcional)
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 929 kJ / 222 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 801 mg
Receitas alternativas
Cioppino
55 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40p
Shrimp Sauté
25 Min
Asparagus with Cashew Cream
20p
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min