![Welsh 'Rabbits' Welsh 'Rabbits'](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E09D92C0-0DBF-41F0-992D-926DD84970EF/Derivates/389F41CF-9CD1-47F2-9734-FCE7B722DFED.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 English muffins, halved and toasted
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 35 g milk
- 1 tsp Dijon mustard
- 5 - 10 drops Worcestershire sauce, to taste
- 1 pinch fine sea salt
- 8 fresh green peas, for eyes
- 8 sugar snap peas, for ears
- 2 pitted black olives, halved, for noses
- fresh chives, cut in pieces (2 cm) for whiskers
- 1 spring onion, cut in small pieces (5 mm) for teeth
- 2 baby carrots, halved lengthways
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2974.4 kJ / 710.9 kcal
- Proteína
- 43.4 g
- Hidratos de carbono
- 101.7 g
- Gordura
- 16.1 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 30.2 g
- Sódio
- 446.9 mg
Receitas alternativas
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Cheese Scones
20 Min
Cottage Loaf
3h 30min
Banana Blondies
40 Min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Apple Mulled Wine
25 Min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Grape and Cava Trifle
4h 30min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Honey Parmesan Parsnips
50 Min