Dispositivos e acessórios
Crab Tart
Preparação 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
black peppercorns1 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)170 g
-
egg yolk from large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting
Filling
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
double cream280 g
-
lemon juice2 tsp
-
Tabasco® sauce½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
crab meat (half brown, half white)450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
2404 kJ /
575 kcal
Gordura
44.2 g
Hidratos de carbono
23.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Trout with hollandaise sauce
50min
Roasted Tomato Tart
2h
Quiche Lorraine
45min
Summer Pudding
8h 30min
Quick cheese soufflés
45min
Duck and Pork Terrine
52h
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Quick Cheese Soufflés
45min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min