Dispositivos e acessórios
Crab Tart
Preparação 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
black peppercorns1 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)170 g
-
egg yolk from large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting
Filling
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
double cream280 g
-
lemon juice2 tsp
-
Tabasco® sauce½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
crab meat (half brown, half white)450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
2404 kJ /
575 kcal
Gordura
44.2 g
Hidratos de carbono
23.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mince Pies
1h 10min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Taramasalata
15min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Creamy French Dressing
5min
Quiche Lorraine
45min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min