Dispositivos e acessórios
Crab Tart
Preparação 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
black peppercorns1 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)170 g
-
egg yolk from large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting
Filling
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
double cream280 g
-
lemon juice2 tsp
-
Tabasco® sauce½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
crab meat (half brown, half white)450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
2404 kJ /
575 kcal
Gordura
44.2 g
Hidratos de carbono
23.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Roasted Tomato Tart
2h
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Pear Frangipane
1h 30min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1h 30min
Raspberry Dacquoise
2h
Crème Pâtissière
15min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min