Dispositivos e acessórios
Steak au Poivre
Preparação 20min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
29 g
Energia
2301 kJ /
550 kcal
Gordura
44 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade Moelleux
15min
Portugees crème brûlée
25min
Champagne gelei
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Nenhuma avaliação
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Groentensoep
35min